MitMELVA er blevet erstattet af E-Forsyning

8. maj 2023

Kort efter nytår lancerede vi afløseren for MitMELVA, og det har siden da også været muligt at følge sit varmeforbrug på vores nye kundeportal E-Forsyning. Ved udgangen af juli 2023 lukker vi så helt for adgangen til mit MitMELVA, og ser frem til at få de sidste kunder med over på den nye løsning.

E-Forsyning er en gennemprøvet løsning, som i en del år har været brugt af størstedelen af landets fjernvarmeværker. Ved at skifte kundeportal får vi derfor både en billigere og bedre løsning, som samtidig er fuldstændig integreret med vores administrative kundesystem.

På E-Forsyning kan du følge dit varmeforbrug og se dine fremløbs- og returtemperaturer; du kan få adgang til budgetter, årsopgørelser og andre dokumenter, samt lave et beregnet varmeregnskab, som viser om du kan forvente at få penge tilbage eller få en efterregning.

For at gå på E-Forsyning skal du vælge ”Min side” på rfv.dk. Du skal bruge dit forbrugernr. og din internetkode for at logge på. Begge dele findes på dine opkrævninger og dine årsopgørelser (som du typisk kan se i din bank eller under "Regninger" på MitMELVA).

Hvis du oplever problemer med at komme på E-Forsyning eller med nogle af kundeportalens funktioner, så er du altid velkommen til at kontakte varmeværkets kontor på rfv@rfv.dk eller 97 32 32 44.