Fjernvarme til Jagtvej

19. maj 2022

Efter en stor indsats fra lokale ambassadører for fjernvarme er det lykkedes at skabe den nødvendige opbakning til at kunne tilbyde konvertering af Jagtvej fra naturgas og olie til fjernvarme. Efter flere henvendelser til varmeværket blev potentialet undersøgt gennem et informationsmøde, besøg hos interesserede og til sidst en tilmeldingsrunde, hvor mere end halvdelens af vejens beboere takkede ja til fjernvarme.

Konverteringen til fjernvarme giver god økonomi for såvel Ringkøbing Fjernvarmeværks eksisterende kunder, som for de nye forbrugere på Jagtvej. Årsagen er især de mange forskellige produktionsmuligheder fjernvarmen kan spille på. Når energipriserne er høje, som tilfældet er i øjeblikket, kan det betyde en stor forskel på den endelige varmepris, hvis man har mulighed for altid at vælge det billigste blandt flere forskellige produktionsanlæg.

Der mangler stadig en myndighedsgodkendelse af konverteringsprojektet hos Ringkøbing-Skjern kommune, og det er derfor endnu uvist hvornår arbejdet i området kan begynde, men vi håber at kunne tilkoble alle interesserede til fjernvarme i løbet af vinterhalvåret 2022/2023.